Shop Mobile More Submit  Join Login
About Deviant Musteelme MustdieMale/Malaysia Recent Activity
Deviant for 7 Years
Needs Core Membership
Statistics 39 Deviations 709 Comments 5,409 Pageviews
×

Newest Deviations

Kertas Zine Comeback by BonekalifeMust Kertas Zine Comeback :iconbonekalifemust:BonekalifeMust 1 0 Kertas Zine Vol.2 Preview by BonekalifeMust Kertas Zine Vol.2 Preview :iconbonekalifemust:BonekalifeMust 0 0 Kertas Zine Vol.2 dah keluar... by BonekalifeMust Kertas Zine Vol.2 dah keluar... :iconbonekalifemust:BonekalifeMust 1 0 Khomix Design... by BonekalifeMust Khomix Design... :iconbonekalifemust:BonekalifeMust 1 0 Haze Attack 2!! by BonekalifeMust Haze Attack 2!! :iconbonekalifemust:BonekalifeMust 1 0 Haze Attack!! by BonekalifeMust Haze Attack!! :iconbonekalifemust:BonekalifeMust 0 0 Gigiemo Design Tee... by BonekalifeMust Gigiemo Design Tee... :iconbonekalifemust:BonekalifeMust 0 0 Blackout Design Tee 2... by BonekalifeMust Blackout Design Tee 2... :iconbonekalifemust:BonekalifeMust 0 0 Blackout Design Tee... by BonekalifeMust Blackout Design Tee... :iconbonekalifemust:BonekalifeMust 1 0 Merdeka Tee by BonekalifeMust Merdeka Tee :iconbonekalifemust:BonekalifeMust 0 0 Khomix Design... by BonekalifeMust Khomix Design... :iconbonekalifemust:BonekalifeMust 1 2 Haze Attack!! by BonekalifeMust Haze Attack!! :iconbonekalifemust:BonekalifeMust 0 0 Blackout Design Tee... by BonekalifeMust Blackout Design Tee... :iconbonekalifemust:BonekalifeMust 0 0 Kertas Zine : Info 1 by BonekalifeMust Kertas Zine : Info 1 :iconbonekalifemust:BonekalifeMust 1 7 Kertas Zine by BonekalifeMust Kertas Zine :iconbonekalifemust:BonekalifeMust 1 1 Promotion Ramadhan... by BonekalifeMust Promotion Ramadhan... :iconbonekalifemust:BonekalifeMust 1 0

Favourites

Mary Jane Sideshow Statue Print Artwork by J-Scott-Campbell Mary Jane Sideshow Statue Print Artwork :iconj-scott-campbell:J-Scott-Campbell 8,871 344 Sunnah Hari Jumaat by saurukent Sunnah Hari Jumaat :iconsaurukent:saurukent 19 8 Black Heart by DemiseMAN Black Heart :icondemiseman:DemiseMAN 3,927 561 She can't be serious, can she? by theCHAMBA She can't be serious, can she? :iconthechamba:theCHAMBA 1,206 39 The Accidental Fall by Antiquity-Dreams The Accidental Fall :iconantiquity-dreams:Antiquity-Dreams 1,065 123 Ballad of the Lonely Hearts by SerenaVerdeArt Ballad of the Lonely Hearts :iconserenaverdeart:SerenaVerdeArt 3,473 351 Muslim MIO by adhwa Muslim MIO :iconadhwa:adhwa 140 125 .:Mother Nature's Agony:. by AivyYin .:Mother Nature's Agony:. :iconaivyyin:AivyYin 126 42 Chibi Killers by Buryna Chibi Killers :iconburyna:Buryna 192 59 Experiment on TA's taichou by dzafri Experiment on TA's taichou :icondzafri:dzafri 10 43 :x:The Hellish Twin:x: by Kurohime-29 :x:The Hellish Twin:x: :iconkurohime-29:Kurohime-29 171 105 pahlawan melayu by babatsapi26 pahlawan melayu :iconbabatsapi26:babatsapi26 29 53 Trafalgar Law by Guibb Trafalgar Law :iconguibb:Guibb 97 25 Budak-Budak TA Gaduh by TripleAce99 Budak-Budak TA Gaduh :icontripleace99:TripleAce99 5 13 Self portrait of the damned. by WizardyOz Self portrait of the damned. :iconwizardyoz:WizardyOz 3 4

Activity


deviantID

BonekalifeMust
Musteelme Mustdie
Malaysia
Assalamualaikum dan Salam Satu Malaysia...
Yosh!!! Pasti korang tertunggu-tunggukan.. :D... Yup yup yup.. Komik Remaja Vol.3 kini di pasaran... aper lagi.. cepat2 checkkan kat kedai korang beli Komik Remaja sebelum nih.. Insyallah ada... n dengar khabar.. kini dah semakin bertambah tempat jualan Komik Remaja.. so lebih mudah la untuk korang dapatkan Komik Remaja nih... thanks for support korang.. sebab kalau korang tak terus membeli.. orang kedai pun tak berani nak ambik Komik Remaja nih... sebab takut tak boleh nak jual... :D...

Aper2 pun... grab segera k... Then jangan segan2 untuk bagi comment n cadangan kat group 'Komik Remaja-Third Generation'... kat facebook... tak susah.. search jer nama Komik Remaja-Third Generation... pasti korang jumpa... ok.. selamat membaca n komen... :D..
ciou~
  • Listening to: Tomok - Bagaikan Bidadari..
  • Reading: Komik Remaja
  • Watching: -
  • Playing: -
  • Eating: -
  • Drinking: Milo + Quaker Oat

Groups

Comments


Add a Comment:
 
:iconwarumon:
warumon Featured By Owner Apr 17, 2014  Hobbyist General Artist
Reply
:iconwarumon:
warumon Featured By Owner Apr 17, 2014  Hobbyist General Artist
:thumb448102164:
salam, makluman kami menyediakan servis cetak buku untuk kuantiti minima serendah 300 copy :nod:
Reply
:iconhisaru:
hisaru Featured By Owner Nov 13, 2010  Hobbyist Digital Artist
uh thanks for the watched!
Reply
:iconbonekalifemust:
BonekalifeMust Featured By Owner Aug 20, 2013
Perhatian kepada semua pelukis komik, editor, illustrator, pelukis background atau apa sahaja yang berkaitan dengan komik yang berada diMalaysia ini.. Mohon join pages nie kita dapat berkumpul dalam satu pages untuk berbincang, berkongsi pendapat atau apa sahaja untuk menaikkan lagi Industri Komik di Malaysia ini.. Harap dapat sebarkan kepada semua pelukis2 komik atau yang berkaitan yang korang kenal k..
Reply
:iconbonekalifemust:
BonekalifeMust Featured By Owner Nov 16, 2010
hehe..... no prob...
Reply
:iconrairy:
rairy Featured By Owner Nov 5, 2010  Hobbyist Digital Artist
Hi there :wave:
Thank you for addWatch!
Reply
:iconbonekalifemust:
BonekalifeMust Featured By Owner Aug 20, 2013
Perhatian kepada semua pelukis komik, editor, illustrator, pelukis background atau apa sahaja yang berkaitan dengan komik yang berada diMalaysia ini.. Mohon join pages nie kita dapat berkumpul dalam satu pages untuk berbincang, berkongsi pendapat atau apa sahaja untuk menaikkan lagi Industri Komik di Malaysia ini.. Harap dapat sebarkan kepada semua pelukis2 komik atau yang berkaitan yang korang kenal k..
Reply
:iconbonekalifemust:
BonekalifeMust Featured By Owner Nov 8, 2010
hehe... no prob...
Reply
:iconshahhappycat:
ShahHappyCat Featured By Owner Oct 20, 2010  Professional
salam...nk tnye nie...KOMIK aku mcm mane...kene reject kew..huhuhuhu
Reply
:iconbonekalifemust:
BonekalifeMust Featured By Owner Aug 20, 2013
Perhatian kepada semua pelukis komik, editor, illustrator, pelukis background atau apa sahaja yang berkaitan dengan komik yang berada diMalaysia ini.. Mohon join pages nie kita dapat berkumpul dalam satu pages untuk berbincang, berkongsi pendapat atau apa sahaja untuk menaikkan lagi Industri Komik di Malaysia ini.. Harap dapat sebarkan kepada semua pelukis2 komik atau yang berkaitan yang korang kenal k..
Reply
Add a Comment: